Ambrosia Wijn; Honing-kruidenwijn Uit Het Mooie Sicilië

Ambrosia Wijn

Een wijn met karakter, dat is deze bijzonder gearomatiseerde honing-kruidenwijn uit Italië. De wijn is gemaakt van van volrijpe witte druiven en verrijkt met lindehoning en vele bijzondere en vaak geneeskrachtige kruiden. Een karakteristieke wijn die het zeer goed doet als aperitief omdat hij de eetlust opwekt. Door onder meer het zoethout, de passiebloem, koriander, kaneel, vanille, anijs, hysop en zoete sinas is het ook een perfect drankje voor het slapen gaan. De liefhebbers omschrijven de smaak van Ambrosia wijn als zoet en kruidig, hoewel de afdronk heel zacht en mild is.

Hoe en wanneer drink je deze kruidige witte wijn?

Zelf vind ik de Ambrosia heerlijk bij een pittig kipgerecht. Dat kan een kip zijn uit de grill of uit de oven of een gekruid stukje kip bij rijst en aardappels. De mooie smaak van de Ambrosia wijn versterkt de smaak van de kip en zorgt ervoor dat alle smaken goed tot zijn recht komen. Daarnaast is deze wijn bijzonder geschikt als basis voor een cocktail of als dessertwijn. Drink hem eens bij een romige panna cotta of bij een echte Italiaanse Tiramisu. Smaken die elkaar overtreffen. Wat wil je ook meer, de roots van deze wijn liggen immers in Italië. Overigens worden de flessen in Nederland gebotteld.

Kruidenwijn met genezende werking

Een groot bijkomend voordeel van de Ambrosia wijn is dat hij ook effectief en genezend werkt bij vele klachten en kleine kwaaltjes. Natuurlijk is het geen geneesmiddel maar hij stimuleert het hart en de bloedsomloop, vermindert ontstekingen, bestrijdt diverse virussen, is werkzaam bij verkoudheid en werkt ook nog eens vocht afdrijvend. Tevens is het ook een prima middel bij blaasproblemen. Kortom, met Ambrosia wijn geniet je op een gezonde manier. Bent u op zoek naar een bijzondere wijn? Dan is deze wijn absoluut het proberen waard.

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: